natrag

Donacijska izložba u korist Udruge osoba s invaliditetom Labin
više autora

13/12/2019

Udruga osoba s invaliditetom Labin obilježava 15 godina djelovanja te su nam se obratili sa zamolbom da im pomognemo u organizaciji aukcije doniranih umjetničkih radova labinskih umjetnika, kako bi se prikupljenim sredstvima realizirali neki programi od velikog značaja njihovim članovima s posebnim potrebama.

Kako mjesto održavanja obilježavanja njihovog 15.rođendana nije bio adekvatno za željenu aktivnost, donirani radovi sljedećih autora nude se ovim putem na otkup svima koji žele na ovaj način poduprijeti rad Udruge osoba s invaliditetom Labin:
Josip Diminić, Quintino Bassani, Karlo Paliska, Mate Čvrljak, Emil Bobanović Ćolić, Orlando Mohorović, Renato Percan, Vinko Šaina, Marijana Smolić, Adalgisa Škopac, Silvia Golja, Gloria Sellan, Đani Celija, Tea Bičić i Ivona Verbanac.
Mogućnost otkupa radova traje do 13.prosinca 2019. Rezervacija se potvrđuje uplatom na žiro račun Udruge osoba s invaliditetom: Erste Banka d.d. IBAN – HR7224020061100423089

Tog dana udruga i istoimeni zbor NEO slave 10 godina postojanja koncertom u KUC Lamparna, a  uz koncert biti će postavljena izložba doniranih i otkupljenih radova te će se objaviti rezultati ove akcijske prodaje u korist UOI Labin.

Ljubazno molimo da ovu informaciju podijelite s vašim poslovnim partnerima i prijateljima kako bi vrijedni donirani umjetnički radovi našli svoje mjesto u nečijem domu u ovo predblagdansko vrijeme, a ujedno smo svi zajedno učinili dobro djelo u korist onih kojima je jedina želja zrno zdravlja i malo sreće.