Galerija Alvona

Aktualno

Proboj svjetlosti
Reshat Ameti

28/06/2024

Reshat Ameti… umjetnik sa značajnom međunarodnom karijerom… izborio se u svojem slikarstvu za vrlo profiliranu i prepoznatljivu stilsku dionicu na tragu lirske, gestualne i kolorističke apstrakcije.

istraži

Prodajna galerija

Galerija Alvona mjesto je susreta umjetnosti. Pokrenuta od umjetnika, za umjetnike i ljubitelje umjetnosti, ovo je jedinstvena i vrhunska umjetnička destinacija u regiji. Osim što je domaćin intrigantnoj zbirci suvremene umjetnosti, Alvona priređuje raznolik i dinamičan izložbeni program. Uživajte u posjetu i otkrijte svoj omiljeni umjetnički rad. Dobro došli!

istraži

Vinko Šaina

Ako parola „čovjek je stil“ ima u današnje vrijeme još uvijek neki smisao ili težinu, onda ona u slučaju Vinka Šaine nalazi svoje puno pokriće. (B.Toman)

istraži

Naša priča

Godinama sam prolazio kraj zapuštene crkvice Gospe Karmelske i promatrao kako s vremenom propada. Izlazeći iz ateljea jednog jutra, gledajući u njezine oronule zidove, zapitao sam se što bih ja mogao učiniti da u taj prostor građen s ljubavlju vratim život. I od tog trena su se stvari počele odigravati! Ideja se mnogima činila suludom i neizvedivom, ali ja nikada nisam posumnjao i znao sam da će uskoro ovaj prekrasni prostor zasjati novim sjajem!

(V. Šaina)

istraži